Line-Up

Raaf De Witte

Raaf De Witte

16u – 16u30

We trappen af met lokaal talent! Kuurne zendt zijn zonen uit. Frontman Michael Dewitte heeft een Kuurns én p’LatseDoenverleden. De band brengt Nederlandstalige rock die ons met momenten doet denken aan Noordkaap of De Mens. Ideale opener op 8 juli!

PingPongclub

17u10 – 18u

Een Gents-Kortrijkse indieband rond de songwriting van Jonas Desmet. Met hun single Move On, wisten ze airplay te bemachtigen bij Studio Brussel en Radio Willy. Begin 2022 kwam hun gelijknamige debuut EP uit en werd deze gepresenteerd bij concertzaal Wilde Westen. Dat alles hebben ze te danken aan vaak dansbare maar vooral erg clevere songwriting, warme stem en smeltende arrangementen.

Pingpongclub
ILA

ILA

18u35 – 19u3

In 2022 wonnen ze “De Nieuwe Lichting” van Studio Brussel en veroverden die zomer menig festivalpodia, waaronder The Slope op Rock Werchter. Nu is p’LatseDoen aan de beurt. Het is zoeken aan een recensent die ze nog niet met PJ Harvey vergeleek.

Songwriter Ilayda Cicek legt rauwe emoties in haar uniek stemgeluid en gitaarspel, terwijl drummer Cas Kinnaer en gitarist/bassist Sam Smeets een stevige geluidsmuur metselen. Hun indie-rock gaat van ingetogen en sober tot knallend hard met pittige grunge-invloeden, dus fans van krachtige gitaarmuziek weten waar ze op p’LatseDoen een vers shot adrenaline kunnen komen halen.

Bulls On Parade

20u10 – 21u20

Klein begonnen in 2004, maar ondertussen is de band een van de grootste (en beste) tributebands van Rage Against the Machine in Europa en met uitbreiding van de hele wereld. Met dezelfde agressie en rauwe energie als Zack de la Rocha en co brengen ze de nummers van RATM, die amper te onderscheiden zijn van het origineel.

Bulls On Parade
Absynthe Minded

Absynthe Minded

22u – 23u15

De band rond Bert Ostyn is helemaal terug! In het najaar van 2023 komt er een nieuw album, maar eerst komen ze ons podium en Kuurne inpalmen met tijdloze klassieker als ‘my heorics pt. 1’, ‘Envoi’ en heel wat ander moois!

Moedertaal

00u – 01u30

MOEDERTAAL is Smoorverliefd op Nederlandstalige muziek.
Watskeburt? Op Zaterdag mag er al eens een Dansplaat gespeeld worden, toch?
Vergeet de tijd, kom erbij En dans, ’t is Nu of nooit!
We sluiten ook dit jaar weer of met een fantastische partyband!

Dit is geen Noodgeval, Dit is voor jou!

Moedertaal