platsedoen logo met "club 900" in verwerkt

CLUB 900

Ter ere van 900 jaar Kuurne, presenteert p’LatseDoen Kuurne een tweede podium, met een volledig andere line-up! In de circustent van CLUB 900 krijgen nieuwe, meer lokale artiesten de kans om het beste van zichzelf te geven.

foto van BARD - man met gitaar

BARD

Bard brengt nummer soms geïnspireerd door het leven, soms volledig uit onze duim gezogen. Bard brengt een set van eigen nummers en mag zich ook de trotse huisband noemen van de Live in de living huiskamerconcerten.

JAMINA

Onzekerheid over welke stijl je nu precies brengt, is in-and-of-itself ook een soort van stijl, niet? Jamina heeft alleszinds toch deze opvatting! Dankzij een gevarieerde mix aan eigen nummers en creatieve herwerkingen van bestaande nummers is dit een gegarandeerde set die je niet gemist wilt hebben!

BRUSZKO & QWISTO

Een 25-jarige student Supply Chain Management by day, underground hip-hop artiest by night. Vergezeld door Qwisto, kan je jou verwachten aan poëtische teksten bovenop old-school en new-school beats.

MEERMENS

Bram Verstappen, vers aangespoeld uit De Haan, brengt (naast wat zand in z’n schoenen) muziek met zich mee over dingen des levens en de universele gevoelens der mensheid. Vergezeld van een gitaar en een heel resem andere instrumenten, staat Meermens garant voor poëzie die je tot in het diepste van je ziel kan raken.

4 bladzijden tegen morgen soundsystem ft. die van Engels

Als afsluiter voorziet p’LatseDoen “4 bladzijden tegen morgen soundsystem ft. die van Engels” – Een hele mond vol, om Jelle Vandewiele en Hannes Pype te omschrijven. Berucht onder de Kuurnse studenten, geliefd onder de Kuurnse muziek scene. Niet te missen dus!